• " Έχω μετρήσει τη ζωή μου
    με κουταλιές καφέ."
    T.S.Eliot
Γιορτή της μητέρας: Δώρα για τη μαμά coffee lover

Γιορτή της μητέρας: Δώρα για τη μαμά coffee lover

/ Post by Bill Tartaris

Μην περιορίζεστε στα καθιερωμένα. Φέτος, στη Γιορτή της Μητέρας, κάντε την ανατροπή και χαρίστε στη μητέρα σας ένα δώρο που σίγουρα δεν θα το περιμένει και το οποίο θα λατρέψει αφού θα της φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, εφόσον λατρεύει τον καφέ όπως κι εσείς.
Η Γιορτή της Μητέρας έχει μια μεγάλη ιστορία που ξεκινά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και φτάνει σήμερα σε 40 χώρες, όπου έχει πλέον καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα. Γιορτάζεται πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, που φέτος είναι στις 12 του μήνα, οπότε σημειώστε το στο ημερολόγιό σας.

Σαφώς, η αγάπη και η εκτίμηση προς τις μητέρες μας και όσα έχουν κάνει για εμάς δεν εκφράζεται μέσα από δώρα, ωστόσο η Γιορτή της Μητέρας είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνετε ένα χρηστικό δώρο στη μητέρα σας, τονίζοντάς της με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντική είναι η παρουσία της στη ζωή σας, και να αποφύγετε πάλι τα λουλούδια ή τα γλυκά, όπως κάνατε μέχρι τώρα.

Έτσι λοιπόν, επιλέξτε ένα χρηστικό δώρο κάνοντας εύκολη και φυσικά πιο γευστική την καθημερινότητά της. Γιατί δεν υπάρχει μητέρα που να μην λατρεύει τον καφέ και οποιοδήποτε gadget γύρω από αυτόν. Ειδικά, εάν είναι δηλωμένη coffee lover θα ενθουσιαστεί!

Όλες οι μητέρες είναι της φιλοσοφίας πως όσα περισσότερα σετ με φλυτζάνια διαθέτει ένα σπίτι τόσο το καλύτερο. Επιλέξτε τις πορσελάνινες κούπες Loveramics, σε εννέα υπέροχα χρώματα, που ξεχωρίζουν για το χοντρό τοίχωμα που κρατάει τον καφέ στη σωστή θερμοκριασία, ενώ η στρογγυλή βάση τους τού επιτρέπει να αναπτύξει σωστά όλα τα στοιχεία της γεύσης του. Συνδυάστε μάλιστα τα μεγέθη ανάλογα με τα αγαπημένα της ροφήματα.

πορσελάνινες κούπες Loveramics

Μην αφήνετε άλλο τη μητέρα σας να ετοιμάζει Latte σε ένα οποιοδήποτε σκεύος. Eάν της αρέσει ο cappuccino, επιλέξτε μία ειδική γαλατιέρα ανάλογα με τα χρώματα που έχει στην κουζίνα της και δώστε της την ευκαιρία, με το μυτερό ρύγχος της γαλατιέρας να μυηθεί στον μαγικό κόσμο του latte art.

galatieres

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο είναι το coffeevac που όλοι θέλουν να έχουν στον πάγκο της κουζίνας τους. Το κενό αέρος που δημιουργεί, επιτρέπει τη σωστή φύλαξη του καφέ, αφού αφαιρεί το διοξείδιο του άνθρακα και δεν αφήνει το οξυγόνο να εισχωρήσει στο δοχείο. Έτσι, ο καφές μένει πάντα φρέσκος. Θα το βρείτε διαθέσιμο με χωρητικότητα 250 και 500 γραμμαρίων.

coffeevacΤέλος, για τις πιο προχωρημένες, που θέλουν να απολαμβάνουν όλη τη φρεσκάδα του καφέ, η λέξη κλειδί είναι Chemex. Χαρίστε τους μία κανάτα απόσταξης και σίγουρα θα τις κάνετε υπερήφανες για εσάς. Είναι εύκολη στη χρήση και φτιάχνει τον πιο ωραίο μυρωδάτο καφέ.

chemex

Σε αυτή λοιπόν τη Γιορτή της Μητέρας δείξτε πόσο πολύ εκτιμάτε την αγάπη της μαμάς σας για τον καφέ και δώστε της την ευκαιρία να εξελίξει λίγο περισσότερο τα skills της. Σίγουρα θα την κάνετε να λάμψει από χαρά.

Δοκιμάστε κι αυτά

Προτεινόμενα προϊόντα

2.207,20
Χωρίς Φ.Π.Α.:1.780,00
632,40
Χωρίς Φ.Π.Α.: 510,00
508,40
Χωρίς Φ.Π.Α.:410,00