• " Έχω μετρήσει τη ζωή μου
    με κουταλιές καφέ."
    T.S.Eliot
Μύλος άλεσης Ceado E37J: Ένας επαγγελματίας στον πάγκο σας!

Μύλος άλεσης Ceado E37J: Ένας επαγγελματίας στον πάγκο σας!

/ Post by Bill Tartaris

Ο μύλος άλεσης είναι τόσο απαραίτητος όσο και η μηχανή του καφέ για όσους θέλουν να σερβίρουν το τέλειο ρόφημα και ο Ceado E37J είναι η ιδανική επιλογή. Δείτε γιατί.Πρόκειται για το νέο μέλος της οικογένειας E37 των εξαιρετικών μύλων άλεσης Ceado. Η τεχνογνωσία και η ποιότητα της Ceado δίνει προβάδισμα σε αυτόν το μύλο άλεσης, λύνοντας τα χέρια σε baristi και coffee lovers. O Ε37J ξεχωρίζει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τις δυνατότητές του μετατρέποντας την άλεση σε μία μοναδική εμπειρία, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται αυτό.

H Ceado E37J εξάλλου διαθέτει τη μοναδική ιταλική φινέτσα και είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της άλεσης, αφού στη φιλοσοφία της είναι η δημιουργία εξοπλισμού με κορυφαία απόδοση, αντοχή και λειτουργικότητα.

Το νέο αναβαθμισμένο μοντέλο της, διαθέτει τη μοναδική στον κόσμο τεχνολογία της Ceado, κατά την οποία ο μύλος «κλειδώνει» και έτσι επιτυγχάνεται ομοιομορφία στον αλεσμένο καφέ. Ο μηχανισμός του Ε37J προστατεύει ουσιαστικά την άλεση από εσωτερικές αλλαγές στη θερμοκρασία ή τη φθορά από τη συνεχόμενη χρήση.

Ceado E37J τεχνολογία που κλειδώνει

Πηγή: ceado.com

Mε το σύστημα «Steady Lock», όπως το έχει βαφτίσει η Ceado, ακόμη και αν αποσπαστούν τα δύο επίπεδα μαχαίρια για να καθαριστούν, επανατοποθετούνται εύκολα στην αρχική τους θέση, εξασφαλίζοντας πάντοτε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η βάση για το portafilter που διαθέτει ο E37J είναι απίστευτα εύχρηστη για κάθε επαγγελματία που θέλει να έχει ελεύθερα τα χέρια του, αφού δεν χρειάζεται να κρατάει το φίλτρο καθώς ο καφές αλέθεται. 

 

Ceado E37J steady lock

 Πηγή: ceado.com

Ωστόσο, εάν κάποιος αφαιρέσει το φίλτρο από την ειδική βάση σταματά αυτόματα να πέφτει ο αλεσμένος καφές, γεγονός που συνεισφέρει στην εξοικονόμηση της πρώτης ύλης. Όπως επίσης η διαδικασία άλεσης ξεκινά μόνο εάν το φίλτρο είναι σωστά τοποθετημένο, ώστε να ενεργοποιείται το start button που υπάρχει προσαρμοσμένο στη συγκεκριμένη βάση.

Η επαναστατική ρύθμιση του συγκεκριμένου μύλου καθιστά την άλεση απίστευτα απλή, ειδικά για τους baristi που παράγουν πολλά φλυτζάνια καφέ καθημερινά, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν γρήγορα και άμεσα το ιδανικό μέγεθος των σωματιδίων του καφέ, ανάλογα με τον κάθε τύπο ροφήματος.

Ceado E37J ιδανικό μέγεθος των σωματιδίων του καφέ

Πηγή: 
ceado.com


Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά αυτού του επαναστατικού μύλου είναι ότι διαθέτει άθραυστο κάδο κι ένα σύστημα όπου τα διαφορετικά μέρη του μύλου αποσπώνται πολύ εύκολα για να καθαρίζονται από υπολείμματα καφέ. Είναι σχεδόν αθόρυβος και το πληκτρολόγιο αφής με την ψηφιακή οθόνη απογειώνει το design και φυσικά τη χρηστικότητα. Το μενού είναι παιχνιδάκι για έμπειρους επαγγελματίες και διαθέτει δυνατότητες όπως ο επανακαθορισμός του χρόνου άλεσης.

Τέλος, ο Ε37J είναι ο ιδανικός μύλος, καθώς σε ελάχιστα δευτερόλεπτα δίνει φρεσκοαλεσμένο καφέ, στη δόση που επιθυμείτε, καθαρίζεται εύκολα και ξεχωρίζει για την σχεδιαστική υπεροχή του που δίνει άλλο αέρα στον πάγκο κάθε barista.

Αποκτήστε τώρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, έναν μύλο Ceado E37J και αναβαθμίστε πραγματικά τον καφέ που προσφέρετε, αφού θα μπορείτε να επιτύχετε τη σωστή άλεση για κάθε ρόφημα. Επωφεληθείτε μάλιστα από την προσφορά του barista.gr και συνδυάστε το συγκεκριμένο μύλο με μια μηχανή καφέ και κερδίστε 10% στις αγορές σας σε απαραίτητα και χρήσιμα εργαλεία barista.


Προσφορά 10% σε εργαλεία

*Πηγή κεντρικής εικόνας: wholelattelove.com

Δοκιμάστε κι αυτά

Προτεινόμενα προϊόντα

2.207,20
Χωρίς Φ.Π.Α.:1.780,00
632,40
Χωρίς Φ.Π.Α.: 510,00
508,40
Χωρίς Φ.Π.Α.:410,00