Έχω μετρήσει τη ζωή μου με κουταλιές καφέ.

T. S. Eliot

CANCELLED Μια νέα ιδέα για τις επιχειρήσεις καφέ και εστίασης

Ένα νέο ηλεκτρονικό προϊόν που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, έρχεται να αυξήσει τις επιλογές ενός ιδιοκτήτη ή manager επιχειρήσεων καφέ και εστίασης που θέλει διαρκώς να βελτιώνει, να επεκτείνει και να εκσυγχρονίζει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του.


Ο λόγος για το Cafe/Resto Powerbank®, που έρχεται να καλύψει την ανάγκη των πελατών για την φόρτιση των ηλεκτρονικών τους συσκευών σε έναν χώρο εστίασης ή ένα café.

Σήμερα, οι περισσότεροι κινούνται καθημερινά έχοντας διαρκώς μαζί τους μια ηλεκτρονική συσκευή, όπως smartphone, tablet, laptop κ.ά. και όταν βρίσκονται σε κάποιο χώρο εστίασης θέλουν να συνδυάσουν την παραμονή τους στο χώρο (από ένα café ή ένα beach/pool bar μέχρι το lobby ενός ξενοδοχείου ή τον χώρο αναμονής σε οποιαδήποτε επιχείρηση) με την φόρτιση της συσκευής τους. Έτσι, εκμεταλλεύονται τον χρόνο που βρίσκονται στον χώρο, τόσο για να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους όσο και για να τις φορτίσουν.

Η αλήθεια είναι ότι στους περισσότερους χώρους εστίασης συχνά παρατηρείται το φαινόμενο να μην επαρκούν οι πρίζες. Επίσης, ακόμα κι αν κάποιος ιδιοκτήτης φροντίσει να προσθέσει περισσότερες πρίζες στον χώρο του, ακολουθώντας τις επιταγές και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, το τελικό αποτέλεσμα συχνά αλλοιώνει την αισθητική του χώρου, καθώς οι πρίζες και τα καλώδια δημιουργούν μια εικόνα «ακαταστασίας».

Τι είναι το Cafe/Resto Powerbank®;

Και εδώ έρχεται να δώσει τη δική του λύση το Cafe/Resto Powerbank®, καθώς στην ουσία πρόκειται για μια αυτόνομη συσκευή φόρτισης, που επιτρέπει να φορτίσει κανείς κινητάtablets, laptops, ακόμα και ηλεκτρονικά τσιγάρα (επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση μέχρι και 2 συσκευών) , χωρίς να χρειάζεται να υπάρχει πρίζα στον χώρο.

Η εν λόγω συσκευή φόρτισης που παράγεται στην Ελλάδα, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οριζόντιες επιφάνειες (όπως πάνω σε πάγκους, μπάρες και τραπέζια), ενώ ένας επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής, ώστε η συσκευή φόρτισης να εναρμονίζεται με την αισθητική του χώρου.

Παράλληλα κανείς μπορεί να κάνει και custom την εμφάνιση της κάθε συσκευής Cafe/Resto Powerbank®, χρησιμοποιώντας τη συσκευή είτε ως μέσο προβολής της επιχείρησης (π.χ. να φέρει το logo της επιχείρησης), είτε ως επιφάνεια για την προβολή κάποιου διαφημιστικού μηνύματος από κάποιο χορηγό ή συνεργάτη.

Τέλος, το παραπάνω προϊόν είναι ακόμα μια απόδειξη ότι οι ανάγκες των καταναλωτών έχουν αλλάξει και ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή την αλλαγή εάν θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πολύ καλή εμπειρία.

Μείνετε συντονισμένοι στο blog και για άλλα άρθρα που αφορούν καινοτομίες στον τομέα των καφέ και της εστίασης!