Έχω μετρήσει τη ζωή μου με κουταλιές καφέ.

T. S. Eliot

Rocket Appartamento: μια μηχανή espresso που χωράει σε κάθε πάγκο!

Μπορείτε να φανταστείτε μια μηχανή espresso που να συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση, την υψηλή απόδοση και το compact μέγεθος; Η Rocket Espresso Milano ξεπέρασε τη φαντασία μας και δημιούργησε την Appartamento!

Αν νομίζετε ότι μια καλή μηχανή espresso πρέπει υποχρεωτικά να πιάνει και τον μισό πάγκο της κουζίνας, τότε μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ακόμα τη Rocket Appartamento!

Το νέο μοντέλο της Rocket Espresso Milano εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, λόγω του ιδιαίτερου, προσεγμένου σχεδιασμού της, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Όλα τα τεχνικά επιτεύγματα της Rocket σε μια μηχανή!

Αρχικά, πρόκειται για μια HX μηχανή καφέ, κοινώς διαθέτει τον δοκιμασμένο εναλλάκτη θερμότητας (heat exchanger) της Rocket, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε ταυτόχρονη εκχύλιση και άφρισμα. Επιπλέον έχει ένα boiler 1.8 λίτρων με αντλία δόνησης, με αποτέλεσμα να μην μαζεύει εύκολα ουσίες (ασβέστιο και μαγνήσιο) που προκαλούν άλατα.

O συνδυασμός του εναλλάκτη θερμότητας με το γνωστό Ε61 grouphead με την υψηλή ποιότητα της Rocket εγγυάται ότι η Appartmento μπορεί να παράξει αρκετές διαδοχικές δόσεις espresso, διατηρώντας τη σωστή θερμοκρασία.  

barista

Η θερμαινόμενη κεφαλή του group, τα 2 ακροφύσια (ζεστού νερού και ατμού) και το ενσωματωμένο preinfusion συμπληρώνουν τη λίστα με τα χαρακτηριστικά της Appartamento, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ροφήματα επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι σας!

Design που τραβάει όλα τα βλέμματα!

Μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς μια μηχανή espresso ως πανέμορφη, χωρίς να ακουστεί υπερβολικός; Μπορεί, αν η μηχανή στην οποία αναφέρεται είναι η Appartamento!

Οι σχεδιαστές της Rocket οραματίστηκαν μια εντελώς καινούργια αισθητική, με ιδιαίτερα πλαϊνά καπάκια στο χρώμα του χαλκού ή σε λευκό και 100% εργονομικό χαρακτήρα!

coffee

Κι επειδή μια (κινούμενη) εικόνα είναι χίλιες λέξεις, δείτε τη Rocket Appartamento εν δράσει στο παρακάτω video και σκεφτείτε πόσο όμορφη προσθήκη θα αποτελέσει για τον δικό σας πάγκο!