Έχω μετρήσει τη ζωή μου με κουταλιές καφέ.

T. S. Eliot

Τι είναι αυτό που κάνει τις μηχανές εσπρέσο Lelit τόσο ξεχωριστές;

Τι είναι αυτό που κάνει τις μηχανές εσπρέσο Lelit τόσο ξεχωριστές;

Οι μηχανές εσπρέσο της ιταλικής εταιρείας Lelit μπορούν να μετατρέψουν τον καθένα μας σε home barista! Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις καθιστούν τόσο δημοφιλείς; Φανταστείτε μια μηχανή espresso που παράγει ροφήματα εφάμιλλα με αυτά ενός ποιοτικού καφέ, μοιάζει σαν έργο τέχνης στον πάγκο της κουζίνας σας, αποπνέει ιταλική φινέτσα και λειτουργεί άψογα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον...

Οι μηχανές espresso Lelit κάνουν όλα τα παραπάνω και το καλύτερο; Δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας ενός coffee lover, αλλά 100% πραγματικές! 

Ας δούμε τους λόγους που θεωρούνται μια πρώτης τάξεως επιλογή, τόσο έναν οικιακό χρήστη όσο και για έναν επαγγελματία barista.

☕ Η ποιότητα των ροφημάτων

Όλοι θα θέλαμε να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας έναν espresso που να μοιάζει σαν να βγήκε από ένα ιταλικό καφέ! 

H Lelit, που μας έρχεται από τη χώρα που μετέδωσε την κουλτούρα του espresso σε όλο τον κόσμο, κάνει την επιθυμία μας πραγματικότητα και κατασκευάζει μηχανές που μπορούν να φτιάξουν εξαιρετικό espresso, cappuccino, Americano και Latte macchiato.

Έτσι, με τη βοήθειά τους μπορείτε να ξυπνήσετε τον barista που κρύβετε μέσα σας, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι!

☕ Η ιταλική προέλευσή τους

Οι μηχανές Lelit σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη χώρα του espresso με επαγγελματικές προδιαγραφές και υλικά. Η φιλοσοφία της εταιρείας θα μπορούσε να συνοψιστεί στην παρακάτω φράση: μηχανές espresso που δημιουργούνται με γνώμονα τον πραγματικό espresso lover!

Εργονομικές, με προσεγμένες λεπτομέρειες και τεχνολογικά προηγμένες, δεν μπορούν παρά να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία προετοιμασίας και παραγωγής καφέ.

lwlit

☕ Οι πολλαπλές δυνατότητές τους

Η επιτυχία μιας δόσης espresso κρίνεται από πολλούς παράγοντες, γι' αυτό οι Lelit σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε τον απόλυτο έλεγχό τους. 

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού, την πίεση της μηχανής και το βαθμό άλεσης του καφέ (ισχύει για τα μοντέλα με ενσωματωμένο μύλο άλεσης, όπως το εικονιζόμενο της σειράς Anita) για να πετύχετε μόνοι σας τον τέλειο espresso.

blog

☕ Οι οικολογικές προδιαγραφές τους

Την αγάπη της Lelit για τον καλό espresso μπορεί να συναγωνιστεί μόνο η αγάπη για το περιβάλλον, η οποία αντικατοπτρίζεται στην περιβαλλοντική πολιτική της. 

Αρχικά, για την παραγωγή των μηχανών espresso, αλλά και της υπόλοιπης γκάμας προϊόντων της, η εταιρεία χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια που έχει παραχθεί από ανανεώσιμες πηγές, μειώνοντας έτσι τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Επίσης, χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία ελέγχεται ηλεκτρονικά ώστε να μειώνεται η χρήση χαρτιού και να ελαχιστοποιούνται τα απορρίμματα.

lelit

Μετά από όλα τα παραπάνω, δηλώνουμε  «ερωτευμένοι» με τις μηχανές espresso Lelit! Είμαστε σίγουροι ότι αν τις δοκιμάσετε, θα πάθετε κι εσείς ακριβώς το ίδιο!