Έχω μετρήσει τη ζωή μου με κουταλιές καφέ.

T. S. Eliot

Boxer 2 Group: η μηχανή… «πύραυλος» της Rocket Espresso!

Η Boxer, η μηχανή της Rocket Espresso Milano που συνδυάζει οικονομία χώρου και υψηλή απόδοση, είναι η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι το μέγεθος καθορίζει και την ποιότητα μιας μηχανής espresso!

Η επιλογή της κατάλληλης μηχανής espresso που θα καλύψει τις ανάγκες μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν όμως ένα από τα κριτήρια της επιλογής αυτής είναι το ζήτημα του χώρου, τότε υπάρχει μια μηχανή που ξεχωρίζει αμέσως ανάμεσα στις υπόλοιπες compact μηχανές espresso που κυκλοφορούν στην αγορά...

... Γνωρίστε την Boxer 2 Group της Rocket Espresso Milano!

rocket

H Boxer είναι μια premium, επαγγελματική μηχανή espresso με compact σχεδιασμό που συνδυάζει τα αναγκαία τεχνικά χαρακτηριστικά για την παρασκευή espresso χωρίς συμβιβασμούς, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το στυλ και το φινίρισμα, τα οποία είναι συνώνυμα της ιταλικής εταιρείας Rocket Espresso Milano.

Φτιαγμένη για σταθερά υψηλή απόδοση!

Με την Boxer μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της εκχύλισης espresso, ακόμα και όταν η δουλειά χτυπήσει... κόκκινο! Χάρη στο θερμοσιφωνικό σύστημα που διαθέτει απολαμβάνετε προηγμένη σταθερότητα της θερμοκρασίας του group, ενώ το boiler της λειτουργεί ακούραστα, ώστε να σας παρέχει πάντα ζεστό νερό για εκχύλιση ή άφρισμα, τα οποία μπορείτε να εκτελέστε, φυσικά, ταυτόχρονα! 

boxer

Και μιας και αναφέραμε το άφρισμα, τα ακροφύσια ατμού της Boxer δεν είναι συνηθισμένα: λόγω της λειτουργίας cool touch που διαθέτουν, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε ποτέ ξανά οποιδήποτε... καυτό ατύχημα που μπορεί να σας χαλάσει τη μέρα!

espresso boxer

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της, το οποίο σας λύνει τα χέρια, είναι το πληκτρολόγιο εύκολης αφής. Επιπλέον, με τον αυτόματο κύκλο καθαρισμού που διαθέτει, είστε σίγουροι ότι η μηχανή θα πραγματοποιήσει αυτόματο backflush στο τέλος κάθε ημέρας, ακόμα κι αν εσείς το ξεχάσετε (ε, άνθρωποι είμαστε, μετά από μια κουραστική ημέρα συμβαίνουν αυτά). 

Σχεδιασμένη για maximum αισθητική!

Η Boxer 2 Group ομορφαίνει τον πάγκο κάθε barista! Το ανοξείδωτο κάγκελο της μηχανής προστατεύει τα φλυτζάνια σας, ενώ τα δύο portafilter της είναι απο υψηλής ποιότητας ορείχαλκο και έχουν επάνω τους χαραγμένο το λογότυπο της Rocket.

Τέλος, το περίβλημά της από ανοξείδωτο ατσάλι την κάνει κυριολεκτικά να λάμπει!

Αν μετά από όλα τα παραπάνω αισθάνεστε ότι ανακαλύψατε τη νέα σας μηχανή, τότε μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα σας απογοητεύσει!