Έχω μετρήσει τη ζωή μου με κουταλιές καφέ.

T. S. Eliot

Μύλος άλεσης & Μηχανή καφέ espresso: Τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια!

Μύλος άλεσης & Μηχανή καφέ espresso: Τα πιο επιτυχημένα ζευγάρια!

Είναι πλέον γνωστό ότι ο φρεσκοαλεσμένος καφές είναι πάντα καλύτερος από τον συσκευασμένο, οπότε ο μύλος άλεσης καφέ είναι για τους λάτρεις των αρωμάτων αλλά και τους baristi, τόσο απαραίτητος όσο και η μηχανή του καφέ. Ποιος όμως είναι ο τέλειος συνδυασμός;

Οσο καλή μηχανή καφέ κι αν διαθέτει κανείς αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσει είναι ο μύλος άλεσης, καθώς ο καφές που είναι φρέσκος δίνει ένα εξαιρετικά δυνατό αποτέλεσμα γεμάτο αρώματα, γιατί δεν έχει χάσει καθόλου την έντασή του από την έκθεσή του στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Ένας καλός μύλος άλεσης, λοιπόν, μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο ώστε η κούπα του καφέ που σερβίρει κάποιος να είναι πραγματικά τέλεια.

Μάθετε περισσότερα γιατί ο συσκευασμένος καφές χάνει στα σημεία από τον φρεσκοαλεσμένο και γιατί ένας μύλος άλεσης είναι απαραίτητος σε κάθε πάγκο.

 

Τα πιο πετυχημένα ζευγάρια μύλου άλεσης και μηχανής espresso
 

PL41 PLUST PID Baratza Sette 270 Μύλος Άλεσης

barsita_inner_1


Η μηχανή καφέ espresso Lelit PL41 PLUS T PID είναι μια μηχανή espresso που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αμιγώς επαγγελματικές μηχανές καφέ, αφού το αποτέλεσμα στο φλυτζάνι μοιάζει με αυτό που μπορεί κανείς να γευτεί από τα χέρια ενός barista.

Συνδυάστε την με τον κορυφαίο μύλο άλεσης Baratza Sette 270, με την επαναστατική καινοτομία άλεσης, που χρειάστηκε 8 ολόκληρα χρόνια για να αναπτυχθεί και δεν θα χάσετε.

Η καινοτομία του μηχανισμού άλεσης Sette είναι η εξής: το μοτέρ είναι τοποθετημένο οριζόντια και συνδέεται με τον μηχανισμό μετάδοσης κίνησης. Αυτός με την σειρά του περιστρέφει το έξω μαχαίρι. Το εξωτερικό κωνικό μαχαίρι είναι το μόνο που περιστρέφεται, ενώ το εσωτερικό παραμένει σταθερό. Το αποτέλεσμα: η απόδοση είναι διπλάσια σε σχέση με άλλους μύλους παρόμοιου μεγέθους. Επίσης, είναι σχεδιασμένος για κάθετη άλεση κατευθείαν μέσα στο portafilter, χωρίς τούνελ, και άρα χωρίς clumping.

 

ECM Classika PID Μηχανή Καφέ Baratza Sette 270Wi


Η μηχανή ECM Classika PID διαθέτει διαχρονικό design, ανοξείδωτη επιφάνεια και χώρο προθέρμανσης των φλυτζανιών του καφέ πριν από κάθε εκχύλιση.  Το βελτιωμένο χρωμιομένο grouphead, το ενσωματωμένο PID, το οποίο έχει ένδειξη της θερμοκρασίας του boiler και ένδειξη του χρόνου εκχύλισης σε δευτερόλεπτα, η "No-Burn" ιδιότητα του ακροφυσίου της και το μονό boiler χωρητικότητας 750ml είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή τη μηχανή ξεχωριστή!

Σε μια τόσο δυναμική μηχανή καφέ ταιριάζει απόλυτα ένας εξίσου δυναμικός μύλος άλεσης, όπως ο Baratza Sette 270Wi. Αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι συνδυάζει μια επαναστατική νέα τεχνολογία άλεσης με την αποτελεσματικότητα, την ανθεκτικότητα και την εύκολη χρήση! Η καινοτομική μέθοδος κάθετης άλεσηςπου διαθέτει ο Sette 270W εξασφαλίζει μηδενικό clumping και σχεδόν καθόλου κατακράτηση. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένη ζυγαριά Acaia και λειτουργία σύνδεσης με bluetooth.

 

Rocket Appartamento Μηχανή Καφέ Ceado E37J

 

Αυτό το μοντέλο της Rocket Espresso Milano εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, λόγω του ιδιαίτερου, προσεγμένου σχεδιασμού του, ενώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι εξίσου εντυπωσιακά. Η Rocket Appartamento συγκεντρώνει όλα τα τεχνικά επιτεύγματα της Rocket σε μια μηχανή!

Την ιταλική φινέτσα της έρχεται να συμπληρώσει τέλεια ο μύλος άλεσης Ceado E37J. Είναι στην ουσία το «μωρό» της οικογένειας των μύλων Ε37 και ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό design, την τεχνολογική υπεροχή της Ceardo E37J και την μοναδική ποιότητα στην άλεση.

Είτε είστε amateur barista, είτε επαγγελματίας μην παραβλέψετε να βάλετε έναν μύλο άλεσης στην καθημερινή διαδικασία παραγωγής του καφέ σας, εάν θέλετε όλοι να μιλούν για τον δικό σας καφέ!

Είναι δεδομένο ότι ο συνδυασμός μύλου άλεσης και μηχανής καφέ είναι πολύ σημαντικός, γι’ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την προσφορά που σας χαρίζει το 10% της συνολικής αξίας της αγοράς σας σε κουπόνι για να αποκτήσετε οικονομικότερα τα εργαλεία που επιθυμείτε.


coupon


Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας σε μια επόμενη αγορά από το e-shop, στην κατηγορία «Εργαλεία». Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε, εναλλακτικά, ξεκινήστε τις αγορές σας!